آشنایی با طراحی وب اپیزود اول
من روح الله بلوردی هستم و بیشتر از 20 سال است که طراحی وب انجام می دهم
در این سری پادکست ها سعی دارم تا به شما در مورد طراحی وب اطلاعاتی که بیشتر جنبه آموزشی و اطلاع رسانی را دارد آموزش بدهم.
با سلام
من روح الله بلوردی هستم و بیشتر از 20 سال است که طراحی وب انجام می دهم
در این سری پادکست ها سعی دارم تا به شما در مورد طراحی وب اطلاعاتی که بیشتر جنبه آموزشی و اطلاع رسانی را دارد آموزش بدهم.
نکته مهم در این سلسه آموزش های صوتی آشنایی شما با تعاریف طراحی وب و روش های استفاده از آن می باشد.
برای شروع با کلید واژه های زیر شروع می کنیم.
1-وب
2- دامنه ، هاست ، وب سایت
3- طراحی وب سایت
4- طراحی ایستا
5- طراحی داینامیک
وب یا تار یا به معنای کامل تر World Wide Web با معادل فارسی تار جهان گستر شامل شبکه ای از رایانه های ارایه دهنده خدمات بر بستر اینترنت جهانی است که با استفاده از روش یا پروتکل های تعیین شده توسط قانون گذاران وب The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers یا ICANN قابل دسترسی است. این پروتکل ها با نام های اختصاری http یا hyper text transfer protocol به فارسی شیوه نامه انتقال ابر متن در اینترنت منتشر می شوند.
حالا دامنه چیست هاست چیست و وب سایت چیست.
هر داده ای در اینترنت باید بر روی ادرس ترکیبی از شماره یا ادرسی با پسوند های معتبر نمایش داده شود ما به آدرس های شماره ای IP یا اینترنت پروتکل می گوییم و به نام های اختصاصی یکتا با پسوند های مشخص دامنه یا Domain می گوییم. دامنه آدرسی است که به شما امکان می دهد تا سایتی را با نام مشخص به خاطر بسپارید مثلا google.com ، پسوند های اینترنتی بسیار متفاوت است و تا کنون بیشتر از 150 پسوند مختلف برای دامنه ها تعریف شده که براساس کاربرد یا مکان ارایه دهنده این پسوند ها مشخص می شود.
هاست چیست؟ هاست یا فضای وب به فضایی بر روی سرویس دهنده یا Server در اینترنت گفته می شود که به یک دامنه برای نامیش فایل ها اختصاص می یابد.
شما با در اختیار گذاشتن اسم دامنه به ارایه دهنده فضا بر روی اینترنت و تنظیم Domain Name Server یا DNS یا نام سرور ها می توانید دامنه را به فضا متصل کنید.
وب سایت شامل فایل هایی با فرمت مشخص بر پایه امکانات سرور یا ارایه دهنده خدمات که ظاهری خاص دارد گفته می شود.
طراحی وب سایت به شمایل و ظاهر وب سایت گفته می شود و شامل 2 بخش کلی می باشد بخش سمت کاربر یا FrontEnd و بخش سمت مدیر BackEnd
در گذشته وب سایت ها به زبان html یا HyperText Markup Langauge طراحی می شد که به آن وب سایت ایستا گفته می شود. وب سایت های ایستا قابلیت ارتباط با کاربر و دریافت داده ندارند فقط برای نمایش کاربرد دارند. حالا اگر شما بخواهید با کاربر تعامل داشته و از اون اطلاعاتاتی را بگیرید باید به روش داینامیک این کار را انجام دهید ، در جلسه بعد راجع به زبان های برنامه نویسی و تفاوت های آنها صحبت خواهیم کرد.
با تشکر
روح الله بلوردی